• Bliv medlem –

    send en mail til info@kulturlandskab. org
    og få svar om medlemskab på prøve

Din mening om EUs kommende nye landbrugspolitik

EUs landbrugspolitik har jo enorm betydning for kulturlandskaberne – og hidtil i høj grad negativ.
Der er en politisk “kamp” for at dreje den i mere bæredygtig retning. En af de ting, der kan være med til at styre beslutningerne er – hvad vi borgere fortæller at vi ønsker!
Vi bliver faktisk spurgt, og EU har gjort det let for os at svare – et spørgeskema på alle sprogene med ganske nuancerede svarmuligheder er ude i høring indtil 2 maj i år.
OBS: Udfyld meget gerne dette spørgeskema fra EU om ønsker til den nye landbrugspolitik. Antagelig gør det forskel om mange borgere går ind for fremme af stort industrilandbrug eller af nye bæredygtighedstanker. Man kan udfylde på hvad sprog man vil. Det er nu, vi har chancen.
 
* Brug for grøn reform af EUs landbrugspolitik
Den fælles landbrugspolitik i EU bør ændres, så den ikke modarbejder de fælles miljøregler, men i stedet understøtter en bæredygtig udvikling. Den fælles landbrugspolitik har i alle årene været en varm politisk kartoffel, og netop nu er EU ved at tænde ekstra op i gryden med de mere end 435 mia. kroner, der hvert år bruges på landbrugsstøtte. EU-Kommissionen vil reformere landbrugspolitikken efter 2020, og derfor afholder den for tiden en høring, hvor alle EUs borgere kan spille ind med forslag frem til 2. maj i år.
Bogmærk Permalink.

Et svar til Din mening om EUs kommende nye landbrugspolitik

  1. Bjørn siger:

    Apropos folkelig inflytelse på landbrukspolitikk og utvikling, så kan man for 450 DKR delta i weekendarrangsjemanger om emnet på høyskole på Sjælland.
    https://www.facebook.com/events/1328038357273563/permalink/1359490390795026/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *