• Bliv medlem –

    send en mail til info@kulturlandskab. org
    og få svar om medlemskab på prøve

Kildeengens høsletlaug (Midtsjælland)

  
Kære Kildeengens høslætlaug
Året rinder ud, og engens liv synes meget stille, men lige om lidt står en ny sæson for døren, og vi skal i gang igen med vores allesammens eng. I sidste uge var der fint besøg på Kildeengen. Miljøminister Kirsten Brosbøl var på engen i forbindelse med åbningen af et ny våd eng ved Helvigstrup skovpart d. 8 december. Søren og Nick fortalte om høslætlaugets aktiviteter på engen, den særlige natur og hvilke ting der motiverer vores frivillige fællesskab. 
Planlægningsgruppen har kikket i kalenderen og kommet frem til følgende datoer til årets store dage i 2015:
Lørdag d. 25. april – Forårsklargøring af engen kl. 13-16. Naturstyrelsen vil i vinterens løb rydde lidt buskads på den vestlige eng, vi skal have arealet klar til leerne. Tovholder på dagen Søren Grøntved.
Lørdag d. 27. juni – Store høslætsdag kl. 10 – 16 med efterfølgende grillet rådyr og hygge. Tilmelding til Erik og Inge på eriko1@live.dk af hensyn til forplejningen (alle er velkomne).
Lørdag og søndag d. 12 + 13. september – Efterårsslæt på engen 10 – 15 begge dage. Tilmelding til Erik og Inge på eriko1@live.dk af hensyn til forplejningen (alle er velkomne).
Sæt kryds i kalendere nu – og husk at invitere jeres venner, kollegaer, naboer og andre, I tror kan være interesserede i at være med. Meld også gerne tilbage, hvis du gerne vil være med til at løfte enkelte opgaver op til arrangementerne og/eller har ideer til arrangementerne på engen.
Der planlægges en eller flere blomster- og sommerfugleture på engen sommeren over. Og som noget nyt arbejdes der på at vi får hjælp til udtrækning af hø med hest – dette bliver i givet fald til efterslættet d. 13. september – det har vi store forhåbninger til!
Der vil komme invitation til alle arrangementer når vi nærmer os og mange flere detaljer.
Med ønsket om en glædelig jul
Søren Grøntved, Erik Olsen, Peter Friis Møller, Søren Peter Pinnerup og Nick Leyssac
 
Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *