• Bliv medlem –

  send en mail til info@kulturlandskab. org
  og få svar om medlemskab på prøve

Et svar til Temadag om slowfood i landskabsplejen

 1. Bjørn siger:

  DLFs formand har sendt en invitationsmail, som her gengives i ganske let ændret form:
  En af de store udfordringer indenfor natur- og landskabspleje er at sikre både økonomisk og miljømæssigt positive tal på bundlinjen hos lodsejere der ønsker at udnytte plejekrævende ekstensive arealer. En overgang snakkede man om måder at gøre naturpleje til en driftsgren.
  Tankerne bag denne tilgang overlapper med Slow food bevægelsens ønsker om at sammenkæde etik og nydelse gennem bæredygtig produktion og forbrug i alle begrebets betydninger.
  Dansk Landskabsøkologisk forening vil på sit seminar 15/3 i år sætte fokus på Slow food bevægelsen og især på mulighederne for at skabe synergi mellem fødevarekvalitet og narurpleje.
  ”Slow food og landskabet – synergi mellem fødevarekvalitet og naturpleje”
  finder sted torsdag d. 15. marts 2018 kl 09-16
  i Festauditoriet Frederiksberg Campus, KU (Bülowsvej 17, 1958 Frederiksberg C.)
  Programmet er vedhæftet sammen med en artikel om emnet som foreningen netop har fået bragt i Jord og Viden – del dem gerne med andre i dit netværk. Tilmelding sker via Billeto: https://billetto.dk/e/slow-food-og-landskabet-synergi-mellem-fodevarekvalitet-og-naturpleje-billetter-253618 . Tilmeldingsfrist er søndag den 4. marts. 2018.
  En dag med spændende debat om win-win løsninger for landskabspleje og -udnyttelse, der både kan sikre høj fødevarekvalitet og god natur.
  Bemærk at Dansk Landskabsøkologisk Forening har fået ny hjemmeside! Den nye adresse er http://www.landskabsokologi.com. Her er der mere information om årsmødet og nyheder om andre landskabsbegivenheder.
  PS. Er du interesseret i at vide mere om slow food bevægelsen, er chancen der den 28. og 29. april, hvor der afholdes en stor Terra Madre Nordic konference i København. Det forventes, at 40-50 organisationer vil deltage. Se mere på: http://www.facebook.com/slowfoodnordic
  Med venlig hilsen
  Søren Bech Pilgaard Kristensen
  Associate Professor, Formand for Dansk Landskabsøkologisk Forening
  University of Copenhagen
  Faculty of Science
  Geography Section
  Øster Voldgade 10
  1350 Kbh K
  Denmark
  DIR +45 35322523
  sk@ign.ku.dk
  http://www.ign.ku.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *