Årsmöte 2020 – Åbolands skärgård

Tyvärr har årsmøtet och ekskursionen utsatts ännu till august 2022.
De anmälta som låtit sitt depositum stå på förbundets konto har prioritet till 2022.

mvh

Riitta Ekengren

Program (med forbehold for mulige ændringer).
Se mere på årsmødets egen side.

Vi i styret glæder os og håper det gennemføres – turen og at se jer!

Bogmærk Permalink.

2 svar til Årsmöte 2020 – Åbolands skärgård

 1. Andreas Øvergaard siger:

  Det er godt å forholde seg til et nettsted som ikke er preget av corona. Men allikevel, for øyeblikket frarådes nordmenn å reise unødig, og ved innreise til Norge er det 14 dagers karantene. Større arrangementer er også forbudt. Hva som gjelder i de andre nordiske landene har jeg ikke undersøkt, men antar det er iverksatt lignende tiltak. Vi må jo håpe at ting bedrer seg de neste par månedene., slik at årsmøtet kan gå som planlagt. Men siden vi er i en spesiell situasjon hadde jeg forventet noen kommentarer fra arrangørene eller styret.

 2. admin siger:

  Beklager att du ikke fikk beskjed direkte på mail. Det skjete noen feil med mailsystemet da den ble sendt til alle påmeldte. Her er den:
  “Vi lever i usikre tider, og koronasituasjonens mulige konsekvenser for reiser og arrangementer i august kan ingen si noe sikkert om. På et eller annet tidspunkt må styret ta stilling til om årsmøtet lar seg gjennomføre som planlagt. Vi har i denne omgang avtalt et styremøte 15. april for å diskutere status og om vi kan/må ta en beslutning på dette tidspunktet eller om beslutningen kan eller bør utsettes.
  Etter styremøtet vil vi sende alle påmeldte ny informasjon om saken.
  Stig Horsberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *