Lynghede-værksted i Vestjylland 8/6

Annette Rosengaard Holmenlund, Sheep and Goat Consult inviterer til kultur og naturrundvisning på Øster Lem hede og Troldebanken 8. juni, hvor vi håber guldblomme og orkideer blomstrer. Lige nu er spæd mælkeurt og lav skorzoner de mest spændende planter. Vi håber på en spændende dag hvor de stærke fagligheder i natur og historie møder hyrden. Har du en kollega eller ven der BØR være med så tag dem med tilmelding på 24859917.
Se mere her i indbydelsen: Hedeindbydelse 8. JUNI

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

4 svar til Lynghede-værksted i Vestjylland 8/6

 1. Lis Ravnsted-Larsen siger:

  Skade kun at Jylland ligge skal så langt herfra.

  • Anna Bodil Hald siger:

   Ja, det synes jeg også. men ofte er der længere fra jylland til København end omvendt. Jeg ville gerne men kan ikke den dag. Jeg skal se Ragnarok i Dyrehaven, så det kan jeg ikke nå hjem til i givet fald jeg deltog.
   Nordisk Kulturlandskabsforbund har bl.a. samme emne på programmet den 13. til 14. juni i Sæby. Se på vores hjemmeside.

   • Annette siger:

    God tur til Ragnarok. Det ville jeg også gerne se.!!! Der er jo meget spændende i Dyrehaven. Både natur og kultur Jeg hører også at Cirkusrevyen er en stor succes.

 2. Susanne Krogstrup siger:

  Hej Annette
  Det er meget sent jeg bliver opmærksom på arrangementet, men kan jeg nå at melde mig til?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *