7 svar til Nästa årsmöte: Finland

 1. Sven Thorsen siger:

  Er der nogen der kan fortælle hvordan man – på klimarigtig måde – kan komme til Åbo?

  • admin siger:

   Bortset fra at sejle i et eller andet fx vinddrevet fartøj – hvad der kunne være spændende, men måske ikke så sandsynligt, man har tid og mod og søstyrke etc til, så vil jeg tro noget af det smarteste er at tage tog til Stockholm og færge derfra. Det er ihvertfald, hvad Karen og jeg (Bjørn) regner med.
   Måske er der også andre færger fra andre havne end lige Stockholm.
   Det er vist endda muligt at “øhoppe” med små færger etc hele vejen mellem Sverige og Åbo – ad “St. Olofs waterway” (https://stolavwaterway.com/en/), en moderne eller genetableret pilgrimsrute, der naturligvis fører imod Nidaros / Trondheim.
   Vort styremedlem Aaro er involveret i det spændende projekt.

 2. Sven Thorsen siger:

  Tak til Bjørn. Dit forslag lyder fornuftigt. Men hører gerne mere om hvilken færge der er den mest fornuftige og om der er billigbilletter ved tidlig færgereservation?

  • admin siger:

   Ja, det hører jeg også gerne om. Finns det nån som vet, och vill berätta?

   • Mats Folkesson siger:

    Prel räknar vi med att delta. Det bilr nog i så fall tåg och färja. Mats o Margareta, Halland, Sverige

 3. Ulrica Cronström siger:

  Det är inte lätt att svara på frågan om när man kan köpa båtbiljetterna förmånligast. På frågan varför samma resa kostar mera om den köps i Finland än i Sverige har rederierna svarat att de bedriver en dynamisk prispolitik och att det därför inte finns ett svar. Själv använder jag gärna den rutt (Finnlines) som går mellan Kapellskär och Nådendal om jag åker med bil. Det blir billigare, i synnerhet om man är flera i bilen och man utsätts inte heller för alla frestelser att spendera pengar ombord.
  Här gäller det ändå att vara ute i god tid.

  • Sven Thorsen siger:

   Kære Ulrica,
   Tusind tak for de gode oplysninger om mulighederne for at komme til Åbo på den mest miljøvenlige måde. Kan du fortælle om det er muligt at parkere til en rimelig pris om vi vælger overfarten fra Kapellskär?
   Det ville glæde mig (og Gretha Thunberg) om de finske arrangører beskrev færgemulighederne fra Stockholm/Kapellskär når de udsender årsmødeprogrammet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *